1979 yılında İzmi’in Yeşildere semtinde kiralık bir dükkanda Kerim Gün Tokatlıoğlu tarafından kurulan Orçelik, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine her zaman çok önem vermiştir. Yıllar geçtikçe kendini geliştirmeye devam etmiş ,sektörde öncü firmalar arasına girmiştir.

Şuan da aktif olarak İTOB organize sanayi bölgesinde müşterilerine hizmet vermektedir. Ege Bölgesinde en yüksek istihdamı sağlayan Orçelik, iş güvenliğine de fazlasıyla önem vermektedir.

Neden Orçelik İle Çalışmalısınız?

Orçelik, hem kendi çalışanlarına hem de müşterilerine fazlasıyla önem veren bir firmadır. Çalışanlarımız ne kadar çalıştıkları yerden memnun kalırsa müşteri memnuniyeti de o orantıda artacaktır. Bu görüşü benimsediğimiz için çalışanlarımıza, sürekli kendilerini geliştirmeleri, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlamaları ve yanıt vermeleri adına eğitimler vermekteyiz.

Orçelik olarak kalite politikalarımızın arasında yer alan iş güvenliği bizim için oldukça önemli bir konudur. İlgili yasa gereğince iş güvenliği kuralları en üst düzeyde şirketimizde uygulanmaktadır. Çünkü çalışanlarımızın kendilerini güvende hissettiği bir alanda çalışması, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde gerçekleştirebilecekleri koşullara da sahip olmaları anlamına gelir.

Orçelik İle Çalışmanın Avantajları Nelerdir?

İhtiyaç duyacağınız bir çok alanda mobilya üretimi yapan firmamızda neden bizi tercih etmelisiniz? Orçelik ile çalışmanın avantajları nelerdir? Sizlere sunmak istiyoruz.

  • Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak,
  • Sektörde 44 yıllık bir tecrübeye sahip olmak,
  • Kendini sürekli geliştiren ve yenileyen bir firma olmak,
  • Müşterilerimizin isteklerini en iyi şekilde anlayarak yerine getirmek,
  • Size özel tasarımlarla üretim yapmak,
  • Fonksiyonel çözümler sunmak,
  • Dar alanları en iyi şekilde değerlendirmeniz için çözümler sunmak,
  • Çevre dostu ürünler üretmek,
  • Dayanıklılığı yüksek ürünler üretmek,
  • Estetik ve tasarımı bir arada tutmak,
  • Yüksek üretim kapasitesine sahip olmak,
  • İşinde uzman kişilerle çalışmak

Bizimle çalıştığınız zaman ilk önceliğimiz isteklerinizi en doğru şekilde anlamak ve size özel çözümler üretmektir. Hem estetik hem de tasarımla size özel ürünler üreterek bulunduğunuz alanlarda farklılar yaratmanızı sağlarız. Kaliteden ödün vermeyen anlayışımızla karşılaştığınız her sorunda sizlere en hızlı şekilde yardımcı oluruz.

Müşteri Deneyimleri

1979 yılından beri sektörde yer alan firmamız bir çok marka ile de çalışma fırsatı bulmuştur. Kurulduğu günden bu yana üretim alanlarına sürekli yenilerini ekleyerek büyüyen ve gelişen firmamız Orçelik ile Çalışmanın Avantajları: Müşteri Deneyimleri ve Memnuniyetidir.

Referans olarak sizlere sunabileceğimiz çalıştığımız firmalar ise;

  1. THY Tekstil,
  2. Tetra Pak,
  3. Tarkem,
  4. SunChemical,
  5. Schneider Electric,
  6. Viessman,
  7. Yonca,
  8. Norm Civata,
  9. Graniser Ceramics,
  10. PharmaPlus,
  11. PFW Havacılık Sanayi,
  12. Petkim,
  13. Mondi,
  14. Medical Park,
  15. LM Wind Power,
  16. Kristal,
  17. Kent Hastanesi,
  18. İnci Holding,
  19. İnci Akü,
  20. Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş.
  21. Demirören,
  22. Aselsan,
  23. Baktad,
  24. Bakambalaj,
  25. Arkas,
  26. Asmaş,
  27. BMC,
  28. Büyükkarcı,
  29. Hasan Usta Süt Tatlıları,
  30. AKG Gazbeton,
  31. Abalıoğlu

gibi sektörde oldukça tanınan ve bilinen firmalarla çalışmıştır. Sizde ihtiyacınız olan ürünleri estetik ve tasarımla birleştirmek ama aynı zamanda kaliteden ödün vermeden, güvenilir bir firma ile çalışmak istiyorsanız; Hemen Bize Ulaşın. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak karşılaştığınız her sorunda size özel çözümler üretmekten ve sizinle çalışmaktan gurur duyarız. İşimizi severek yaptığımız için bizimle çalışmaktan mutluluk duyacağınızı sizlere garanti ediyoruz.